top of page

Interval/techniek baantraining

Faasse Fit geeft op maandagavond interval- en techniektraining op de atletiekbaan van Atletiekvereniging Hylas in Alkmaar.

Deze groepstraining is zowel geschikt voor de atleten van de instroomgroep die uit het Start to Run traject komen als voor de gevorderde lopers of lopers die terugkomen van een blessure. Iedere atleet traint op zijn/haar eigen niveau en het schema wordt daar waar nodig functioneel aangepast. Vooral het plezier in het samen sporten staat in deze training voorop.

"Je staat op je voeten maar je loopt met je romp!" Dit is één van de uitgangspunten waar Faasse Fit

mee werkt.

Loop je al hard maar wil je jouw looptechniek verbeteren zodat je minder risico op blessures hebt? Of wil je tips zodat je je ademhaling beter onder controle kunt krijgen tijdens het hardlopen?  

Lijkt het je leuk om techniektraining van Faasse Fit te krijgen waarbij er ook gebruik gemaakt wordt van yoga- en Pilatesoefeningen en je werkt aan jouw rompstabiliteit zodat je  sterker wordt en het hardlopen makkelijker gaat?

Op de website van Hylas staan alle hardlooptrainingen. Meld je aan bij www.avhylas.nl en train drie keer gratis mee zodat je kunt ontdekken welke training en trainer bij je past.

WhatsApp Image 2020-05-18 at 22.44.19 (1
  • Maandag 19:30 uur tot 21:00 uur

  • Atletiekvereniging Hylas: Havinghastraat 4, Alkmaar

  • Aanmelding en betaling gaat via Atletiekvereniging Hylas www.avhylas.nl

  • Voel je toch liever voor een persoonlijke hardlooptraining neem dan contact met mij op.

bottom of page