Welkom bij Faasse Fit

Faasse Fit is functionele beweegcoaching in de regio Alkmaar waarbij gebruik gemaakt wordt van hardlopen, yoga en Pilates om mensen mentaal en fysiek fit te houden of fitter te krijgen.

We leven momenteel in een bijzondere tijd waarin het belang van een gezonde levensstijl steeds belangrijker wordt om beter weerstand te kunnen bieden tegen mentale en lichamelijke ziektes. Gezonde voeding, voldoende lichaamsbeweging en het zoveel mogelijk vermijden van stress helpen je om zowel je lichamelijke als mentale gesteldheid op peil te houden of te verbeteren.  

Faasse Fit kan je hierbij ondersteunen!

Faasse Fit staat voor verantwoord en met plezier bewegen en is er zowel voor de beginnende sporter als de geoefende sporter.  Bij Faasse Fit wordt gekeken naar de mens in zijn/haar geheel en wordt er zowel privéles gegeven als in kleine groepjes zodat er met voldoende persoonlijke aandacht getraind kan worden.

In deze tijd hebben veel mensen over het algemeen minder sociale contacten en moet men bijvoorbeeld collega's missen doordat men het grootste deel van de week thuis werkt. Het risico bestaat dat er een disbalans ontstaat tussen werk en privéleven. De mens is een sociaal dier. In beweging blijven en met name bewegen in groepsverband bevordert sociale interacties wat de levensvreugde kan vergroten. Het is wetenschappelijk bewezen dat depressie of stemmingsklachten afnemen als men een paar keer per week in beweging is. Faasse Fit heeft een scala aan sportieve groepsactiviteiten wat kan bijdrage aan de bevordering van jouw welzijn!

Faasse Fit werkt graag samen met bedrijven waarbij het doel is om werknemers fitter te laten worden en ziekteverzuim terug te dringen. Samen bewegen en sporten heeft bovendien een verbindende werking en verhoogt het werkplezier! Bewegen is zowel goed voor het lijf als voor het brein. Het fitte brein van fitte werknemers maken een bedrijf gezonder!

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Over mij

 

Ik ben Suzanne Faasse, woonachtig in Alkmaar en moeder van twee tieners.

Sinds 2013 ben ik actief als hardlooptrainer. Ik geef baantraining bij Atletiekvereniging Hylas en begeleid lange duurlooptrainingen in het natuurgebied van Bergen en Schoorl. Door de doeltreffende yoga- en Pilatesoefeningen die ik in mijn hardlooptrainingen toepas onderscheid ik me van andere hardlooptrainers.

Gezien mijn achtergrond als Creatief Therapeut ben ik nieuwsgierig naar wat de mens beweegt. In mijn bedrijf Faasse Fit kan ik mijn liefde voor bewegen en mensen met elkaar combineren. Ik zet mensen graag op een crea(c)tieve manier in beweging.

 

Faasse Fit lessen

Faasse Fit -1048.jpg
Suzanne-2363.jpg
0F7A6511.jpg
 

'Anima sana in corpere sano'

'Een gezonde ziel in een gezond lichaam'

Citaat van de Romeinse dichter Juventalis uit Satire X

CONTACT OPNEMEN

NL 68 ASNB 0707 8896 42

KvK nr 52365298

Ik heb interesse in:
 
  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon

©2020 door Faasse Fit en Dokra Fotografie