Aanbevelingen
 

Over de Wim Hof Methode Fundamentals workshop bij Pilates Studio To Flow;

"De ademsessie heeft mij zoveel gegeven. Ruimte en verwerking van oud en recent verdriet. Voelt echt fijn nu in mijzelf".

Yvonne uit Rotterdam, oktober 2021

 

Over het Vroege vogel wandel-duik-wandel evenement 26 september ; 

"Erg genoten vandaag, heeft mijn verwachtingen overtroffen. Bedankt voor deze mooie en bijzondere ervaring. Zeker voor herhaling vatbaar. Dikke aanrader!"

"Wat was dit gaaf! Vijf uur je bed uit, lopen in het donker langs het bos, over het strand en op de hoogste duin de zon zien opkomen. Daarna een duik in zee, wandelend weer terug en een heerlijk healthy ontbijt. Bedankt voor deze prachtige ervaring!"

"Vroege vogelwandeling was top! Heerlijke start van de dag. De begeleiding van Faasse Fit is een aanrader!"

Marieke , Femke, Annette en Lia uit Noord- Holland, september 2021

"Zo hé, dat was een lekkere Yin yogales gisteren! Mijn rug voelt stukken beter. Heerlijk, bedankt!"

Isa uit Alkmaar, september 2021

 

"Sportief wandelen van Faasse Fit zijn flinke conditietrainingen en een boost voor je mindset! Genieten van de prachtige natuur!"

Linda uit Heerhugowaard, mei 2021

"Wij doen graag een aanbeveling voor de Oranjewandeling van Faasse Fit op Koningsdag.

Het is een prachtige wandelroute door de duinen van Bergen met veel afwisseling van paden: steen, zand en bosgrond, soms wat zwaardere belasting voor het wandelen. Maar omdat Suzanne een warming-up en een cooling-down doet heb je de volgende dag geen spierpijn. En met haar aanstekelijk enthousiasme ben je in staat om "Bergen"te verzetten. Wij gaan zeker nog een keer mee doen".

Marijke uit Almere en Yvonne uit Amstelveen, april 2021

 

"Met veel genoegen denken wij terug aan de Oranjewandeling van Faasse Fit op Koningsdag. Sportief wandelen in prettig gezelschap en met een gevarieerde route door de natuur zorgen ervoor dat je ongemerkt meer kilometers aflegt dan je normaal zou doen. Organisator en trainer Suzanne combineert het wandelen met yoga- en Pilatesoefeningen zodanig dat zowel beginnende als ervaren wandelaars zich thuisvoelen. Haar plezierige begeleiding is deskundig, toegankelijk en zonder prestatiedruk, met waar nodig oog voor persoonlijk maatwerk. Iedereen kan mee!"

Daniëlle en Peter uit Alkmaar, april 2021

"Vijf weken voor de Mud Masters 12 km Obstacle run in Biddinghuizen heb ik aan Suzanne gevraagd of zij mij kon klaarstomen voor deze run. Na 2x per week gedurende 5 weken getraind te hebben was ik weer fit. Suzanne had een afwisselend schema gemaakt middels looptraining en krachttraining op wisselende locaties. Suzanne is enthousiast, weet waar ze mee bezig is en past het schema aan op maat naar jouw wensen. Het was heerlijk om te doen en zou het zo weer bij Suzanne doen!"

Rozemarijn uit Alkmaar, december 2020

 

"Als je fit wilt worden of blijven zijn de lessen van Suzanne erg waardevol. En daarnaast leer je je lichaam en het nut van de oefeningen op een leuke, speelse en vakbekwame manier kennen. Zeker een aanrader!"

Freek uit Schoorl, november 2020

 

"De Pilateslessen van Suzanne ervaar ik als fijn en een waardevol moment voor mezelf. Suzanne's lessen kenmerken zich door haar vakkundige begeleiding, persoonlijke aandacht en aanstekelijk enthousiasme. Een vleugje humor maakt dat ik de lessen verlaat met een voldaan gevoel en a big smile. Grazie Suzanne!"

Antonella uit Alkmaar, november 2020

 

"Onze plannen om meer te bewegen zijn altijd aanwezig. Vanaf half oktober structureel Sportief Wandelen met Faasse Fit met een stip in de agenda dat zorgt voor de wekelijkse uitvoering. Bewegen is bewezen goed voor ons lichaam en geest en een actie waar we zelf invloed op hebben. We hebben het idee, met training onder professionele begeleiding van Suzanne, een dagdeel goed bezig te zijn voor ons eigen welzijn! En niet onbelangrijk, na het wandelen over de mooiste bospaadjes in het Schoorlse bos vinden wij met 'onze Suzanne' tussen de bomen van het bos nog iedere keer weer de weg terug".

Gerard en Hans uit Sint- Pancras, november 2020

 

"Vandaag weer een lekkere training gehad van Faasse Fit in Bergen/ Schoorl. We hebben op een relaxte manier gewandeld en hardgelopen. De trap op naar boven was de moeite waard, het uitzicht was geweldig! Na de rek- en strekoefeningen fietste ik voldaan naar huis. Suzanne bedankt!"

Helga uit Alkmaar, november 2020

"We wandelen elke week in een prachtige omgeving. En terwijl je de gezelligheid van de groep ervaart, ziet Suzanne jouw mogelijkheden waardoor je het gevoel krijgt dat je met een personal trainer aan het werk bent"

Jenny uit Heerhugowaard, november 2020

"Tot een half jaar geleden moest ik niets van yoga weten. Tijdens de hardlooptrainingen die ik kreeg van Suzanne, heeft zij bij mij een gevoel van veiligheid en vertrouwen kunnen opbouwen door haar fijne energie. Neem daarbij haar enorme passie voor de werking van het menselijk lichaam zodat je ook tijdens het terugkomen van blessures maar ook met het voorkomen van blessures bij haar terecht kunt. Dit alles heeft voor mij geresulteerd dat ik de stap heb genomen om een Poweryoga les bij Suzanne te volgen. Ook tijdens deze les creëert Suzanne een gevoel van respect, veiligheid en vertrouwen waardoor ik mij zelfs met mijn ogen dicht comfortabel voelde.
Ik heb mij met vertrouwen voor de rest van de zomercursus opgegeven".

Karin uit Alkmaar, juli 2020

"Ik train graag bij Suzanne omdat ze een fijn mens is. Door haar brede achtergrond en kennis zorgt ze dat de training goed aansluit bij wat je op dat moment nodig hebt. Dit kan looptechniek zijn maar ook ademhaling of ontspanning. Ik kan mezelf zijn, wat maakt dat ik open de oefeningen in ga, ik uitgedaagd word en zo mezelf steeds ontwikkel als hardloper".

Saskia uit Broek op Langedijk, juni 2020

"Ik ben fanatiek dans-en yogadocent en loop gemiddeld 8 tot 10 kilometer hard. Het laatste half jaar had ik veel problemen gekregen met het hardlopen. Het lukte bijna niet meer en had onder andere problemen met de ademhaling. En moest vaak al na 5 minuten afhaken. Ik heb in januari 2020 een Faasse Fit hardlooptraining gehad in het duingebied van Schoorl met een geheel nieuwe opbouw van hardlopen. Vandaag, een week later, heb ik dit zelf in praktijk gebracht....en wat ben ik blij! Ik heb 8 kilometer gewoon door kunnen lopen. Nu weet ik hoe ik moet rennen en ademhalen. Zo blij en fit 2020 begonnen dankzij Faasse Fit! Aanrader dus!" 

Yvonne uit Rotterdam, januari 2020