top of page

Links

Vanaf 1 januari 2023 worden alle yogalessen en Pilateslessen van Faasse Fit gegeven in de Studio Life is Yoga, De Helling 3A in Sint- Pancras.

Faasse Fit is aangesloten bij Stoelyoga Nederland

Faasse Fit werkt op het gebied van voedingskennis samen met Antoinet de Jong van Pilates Studio To Flow. Bij Antoinet kun je terecht met alle vragen over jouw voedingspatroon. Wil je afvallen? Of is het NU tijd voor een gezondere leefstijl?
To Flow biedt verschillende pakketten aan met trainingen en begeleiding naar een bewustere leefstijl. Zo kan je een Health Check boeken om te kijken hoe je er voor staat of een keuze pakket maken met trainingen binnen To Flow & Faasse Fit. Ook organiseert To Flow elke maand de gezonde Healthy Green Week.
Tijd om het roer om te gooien? Wij staan klaar voor je! 

Hylas logo.PNG
Logo dokra fotografie 2020.jpg
logo taal-lente.jpg

Faasse Fit geeft hardlooptrainingen bij Atletiekvereniging Hylas www.avhylas.nl

Starten met hardlopen? Dat kan door heel het land en onder andere ook bij Hylas in Alkmaar. Kijk op www.yakultstarttorun.nl voor de startdata.

Alle foto's van deze website zijn gemaakt door Karin Kramer van Dokra Fotografie.

www.dokrafotografie.nl

Naast Faasse Fit heb ik een ander bedrijf dat is gericht op kinderen tussen 2 en 12 jaar genaamd Taal Lente. Taal Lente is een praktijk voor ontwikkelingsgericht onderwijs dat gebruik maakt van drama, dans, kinderyoga en schrijfdans. Taal Lente richt zich op kindercentra en basisonderwijs. Ook verzorgt Taal Lente workshops voor professionals in de kinderopvang en basisonderwijs en organiseert workshops waaraan ouders met hun kinderen kunnen deelnemen. Leuk als je een kijkje neemt op www.taal-lente.nl.

bottom of page