Links

Faasse Fit werkt samen met Fysiotherapie Huiswaard in Alkmaar. In de trainingszaal van Fysiotherapie Huiswaard worden lessen poweryoga, Yin yoga, Hatha/Yin yoga en Pilates gegeven. 

Faasse Fit is aangesloten bij Stoelyoga Nederland

Hylas logo.PNG
Logo dokra fotografie 2020.jpg
logo taal-lente.jpg

Faasse Fit werkt op het gebied van voedingskennis samen met Antoinet de Jong van Pilates Studio To Flow. Bij Antoinet kun je terecht met alle vragen over jouw voedingspatroon. Wil je afvallen? Of is het NU tijd voor een gezondere leefstijl?
To Flow biedt verschillende pakketten aan met trainingen en begeleiding naar een bewustere leefstijl. Zo kan je een Health Check boeken om te kijken hoe je er voor staat of een keuze pakket maken met trainingen binnen To Flow & Faasse Fit. Ook organiseert To Flow elke maand de gezonde Healthy Green Week.
Tijd om het roer om te gooien? Wij staan klaar voor je! 

Faasse Fit geeft hardlooptrainingen bij Atletiekvereniging Hylas www.avhylas.nl

Starten met hardlopen? Dat kan door heel het land en onder andere ook bij Hylas in Alkmaar. Kijk op www.yakultstarttorun.nl voor de startdata.

Alle foto's van deze website zijn gemaakt door Dokra Fotografie.

www.dokrafotografie.nl

Naast Faasse Fit heb ik een ander bedrijf  dat is gericht op kinderen tussen 2 en 12 jaar genaamd Taal Lente. Taal Lente is een praktijk voor ontwikkelingsgericht onderwijs dat gebruik maakt van drama, dans, kinderyoga en schrijfdans. Taal Lente richt zich op kindercentra en basisonderwijs. Ook verzorgt Taal Lente workshops voor professionals in de kinderopvang en basisonderwijs en organiseert workshops waaraan ouders met hun kinderen kunnen deelnemen. Leuk als je een kijkje neemt op www.taal-lente.nl.