Nieuws

Veilig en verantwoord sporten en COVID-19

  • Bij Faasse Fit trainen wij op 1,5 meter afstand van elkaar.

  • Faasse Fit conformeert zich aan het protocol verantwoord sporten van het NOC*NSF https://nocnsf.nl/sportprotocol

  • Alle studio's waar Faasse Fit les geeft zijn voorzien van een uitstekend ventilatiesysteem en zijn COVID-19 proof.

  • De groepslessen Pilates  vinden voorlopig buiten plaats mits het weer het toelaat.

  • Binnenkort worden er korte filmpjes met oefeningen uit de Pilates online geplaatst. Je kunt dan zelf thuis aan de slag in je eigen tempo.

 

Gezonde voeding

Faasse Fit werkt op het gebied van voedingskennis samen met Antoinet de Jong van Pilates Studio To Flow. Bij Antoinet kun je terecht met alle vragen over jouw voedingspatroon. Wil je afvallen? Of is het NU tijd voor een gezondere leefstijl?
To Flow biedt verschillende pakketten aan met trainingen en begeleiding naar een bewustere leefstijl. Zo kan je een Health Check boeken om te kijken hoe je er voor staat of een keuze pakket maken met trainingen binnen To Flow & Faasse Fit. Ook organiseert To Flow elke maand de gezonde Healthy Green Week.
Tijd om het roer om te gooien? Wij staan klaar voor je! 

Vroege Vogel Ren Duik Ren evenement of Vroege Vogel Wandel-Duik- Wandel evenement

Faasse Fit organiseert met enige regelmaat een Vroege vogel ren-duik-renevenement of voor de wandelliefhebber een Vroege vogel wandel- duik- wandelevenement, inclusief gezond fruitontbijt ter afsluiting van de Healthy Green Week dat wordt verzorgd door Antoinet de Jong van Pilates Studio To Flow in samenwerking met Faasse Fit.

Start is 45 minuten (bij hardlopen) of 60 minuten (bij wandelen) voordat de zon opkomt. Locatie Bergen- Bergen aan Zee. Gemiddelde afstand 11,5 km in stilte in rustig tempo. Data zijn nog niet bekend. Aanmelding  via contactformulier van Faasse Fit.

Middenlange afstandswandelingen van Faasse Fit

Wandelen zit in de genen van Faasse Fit. Samen met Aad Faasse organiseert Faasse Fit middenlange afstandswandelingen tussen de 12 en 20 kilometer.

Aad is na een blessuregevoelige hardloop carrière inmiddels ruim 30 jaar fysiek probleemloos 'sportief wandelaar'. Zijn wandel CV bevat onder andere 28 Apeldoornse wandelvierdaagsen, bergwandeltochten en lange afstandsroutes in eigen land en daar buiten. De hardloopschoenen zijn definitief met pensioen en naast wandelen, fietst, zwemt, golft, biljart en speelt Aad competitietafeltennis. Als wandelaar en natuurliefhebber en woonachtig in Alkmaar zijn de duinen in Bergen en Schoorl alsmede de Noord- Hollandse polderdijken bekend en geliefd terrein voor hem! 

Wil je op de hoogte worden gehouden? Meld je dan nu aan via contactformulier van Faasse Fit. 

​​