top of page

Nieuws
 

Per 1 maart '24 kun je alleen jouw verlopen overgebleven strippen van jouw tienrittenkaart gebruiken als je eerst een nieuwe tienrittenkaart aanschaft.

Privéles yoga/Pilates van Faasse Fit!

Heb je behoefte aan wat extra persoonlijke aandacht of vind je het toch nog te spannend om deel te nemen aan de groepslessen? Het is mogelijk om een Faasse Fit privéles yoga en/ Pilates aan te vragen á €40,00 per les van 60 minuten. De privélessen vinden plaats in Studio Life is Yoga op woensdag van 17:45 tot 18:45.

Gezonde voeding

Faasse Fit werkt op het gebied van voedingskennis samen met Antoinet de Jong van Pilates Studio To Flow. Bij Antoinet kun je terecht met alle vragen over jouw voedingspatroon. Wil je afvallen? Of is het NU tijd voor een gezondere leefstijl?
To Flow biedt verschillende pakketten aan met trainingen en begeleiding naar een bewustere leefstijl. Zo kan je een Health Check boeken om te kijken hoe je er voor staat of een keuze pakket maken met trainingen binnen To Flow & Faasse Fit. Ook organiseert To Flow elke maand de gezonde Healthy Green Week.
Tijd om het roer om te gooien? Wij staan klaar voor je! 

bottom of page