Nieuws
 

Veilig en verantwoord sporten en COVID-19

 

februari 2022

Als sportondernemer en beweegcoach is het mijn missie om iedereen, zowel gevaccineerde mensen als ongevaccineerde mensen, gezond en veilig te laten sporten.

Als sportaanbieder dien ik mij te houden aan de protocollen die vanuit het kabinet zijn vastgesteld. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich veilig blijft voelen in mijn lessen. Alle studio's en trainingsruimtes waar Faasse Fit lessen plaatsvinden zijn voorzien van een uitstekend ventilatiesysteem. Faasse Fit conformeert zich aan het protocol verantwoord sporten van het NOC*NSF https://nocnsf.nl/sportprotocol

Hieronder de maatregelen in het kort:

  • Geadviseerd wordt om bij binnenkomst eerst de handen te wassen.

  • Op de mat leg je een eigen handdoek neer die groot genoeg is om het oppervlak te bedekken. Je kunt uiteraard ook een eigen mat meenemen.

  • Na de trainingen word je vriendelijk verzocht het gebruikte materiaal zoals mat en attributen te reinigen. Schoonmaakmateriaal is op de locaties aanwezig.

  • Blijf thuis bij corona gerelateerde klachten en laat je testen.

  • Het scannen van de QR code is niet meer van toepassing.

NIEUW Privétrainingen van Faasse Fit!

Woon je in Alkmaar en vind je het toch nog te spannend om deel te nemen aan de groepslessen? Het is mogelijk om een Faasse Fit privétraining yoga en/ Pilates aan te vragen á €40,00 per les van 60 minuten. Ik kom dan bij jou thuis lesgeven aan jou en jouw gezinsleden/gasten (max. 4 personen) mits hier voldoende ruimte voor is natuurlijk. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden. Buiten Alkmaar worden reiskosten in rekening gebracht.

Gezonde voeding

Faasse Fit werkt op het gebied van voedingskennis samen met Antoinet de Jong van Pilates Studio To Flow. Bij Antoinet kun je terecht met alle vragen over jouw voedingspatroon. Wil je afvallen? Of is het NU tijd voor een gezondere leefstijl?
To Flow biedt verschillende pakketten aan met trainingen en begeleiding naar een bewustere leefstijl. Zo kan je een Health Check boeken om te kijken hoe je er voor staat of een keuze pakket maken met trainingen binnen To Flow & Faasse Fit. Ook organiseert To Flow elke maand de gezonde Healthy Green Week.
Tijd om het roer om te gooien? Wij staan klaar voor je!