top of page

Nieuws
 

Uitbreiding lesuren

Sinds 6 juli '23 zijn er twee lesuren bijgekomen in de Studio van Life is Yoga in Sint- Pancras, De Helling 3A.

Donderdag:

9:00 uur tot 10:00 uur Pilates

10:00 uur tot 11:15 uur Hatha/Yin yoga

Sportief wandelen

De sportief wandeltrainingen zijn verplaatst naar de vrijdagochtend en starten weer op 15 september 2023. Startpunt is de parkeerplaats bij Duinvermaak in Bergen van 9: 00 uur tot 11:00 uur.

 

Privéles yoga/Pilates van Faasse Fit!

Heb je behoefte aan wat extra persoonlijke aandacht of vind je het toch nog te spannend om deel te nemen aan de groepslessen? Het is mogelijk om een Faasse Fit privéles yoga en/ Pilates aan te vragen á €40,00 per les van 60 minuten. De privélessen vinden plaats in Studio Life is Yoga op woensdag van 17:45 tot 18:45.

Gezonde voeding

Faasse Fit werkt op het gebied van voedingskennis samen met Antoinet de Jong van Pilates Studio To Flow. Bij Antoinet kun je terecht met alle vragen over jouw voedingspatroon. Wil je afvallen? Of is het NU tijd voor een gezondere leefstijl?
To Flow biedt verschillende pakketten aan met trainingen en begeleiding naar een bewustere leefstijl. Zo kan je een Health Check boeken om te kijken hoe je er voor staat of een keuze pakket maken met trainingen binnen To Flow & Faasse Fit. Ook organiseert To Flow elke maand de gezonde Healthy Green Week.
Tijd om het roer om te gooien? Wij staan klaar voor je! 

bottom of page