top of page

Faasse Fit trainer

Ik ben Suzanne Faasse, moeder van twee tieners en eigenaar van Faasse Fit.

Vanuit mijn achtergrond als Creatief Therapeut ben ik nieuwsgierig naar wat de mens beweegt. In mijn bedrijf Faasse Fit kan ik mijn liefde voor bewegen en mensen met elkaar combineren. Ik zet mensen graag op een crea(c)tieve manier in beweging.

Ieder lijf zit anatomisch anders in elkaar. Een oefening die voor het ene lijf geschikt is kan voor een ander lijf niet zo geschikt zijn. Zowel in de hardlooptrainingen, bootcamptrainingen, wandeltrainingen als in de yogalessen en Pilateslessen die ik geef is iedereen welkom en is mijn streven dat het een zo'n functioneel mogelijke training is die op dat moment bij jouw lijf past.

Sinds 2013 ben ik actief als hardlooptrainer bij Atletiekvereniging Hylas in Alkmaar. Ik geef interval/techniektraining op de atletiekbaan en begeleid lange duurlooptrainingen in het natuurgebied van Bergen en Schoorl. Door de doeltreffende yoga- en Pilatesoefeningen die ik in mijn hardlooptrainingen toepas onderscheid ik me van andere hardlooptrainers.

 

Naast Faasse Fit heb ik een ander bedrijf, Taal Lente, dat is gericht op kinderen tussen 2 en 12 jaar. Taal Lente is een praktijk voor ontwikkelingsgericht expressie onderwijs dat gebruik maakt van drama, dans, kinderyoga en schrijfdans. Taal Lente richt zich op kindercentra en basisonderwijs. Taal Lente verzorgt workshops voor professionals in de kinderopvang en basisonderwijs. Taal Lente organiseert ook workshops waaraan ouders met hun kinderen kunnen deelnemen. Leuk als je een kijkje neemt op www.taal-lente.nl.

Yogashoot-0537.jpg

Relevante opleidingen:

bottom of page