top of page

Vaarwel wintertijd, hallo zomertijd!Faasse Fit organiseert in samenwerking met Pilatesstudio To Flow een Vroege vogelwandeling tijdens het 'blauwe uur'. Het blauwe uur is de benaming van het verschijnsel dat 's ochtends, het uur voor zonsopkomst bij bepaalde omstandigheden de lucht een blauwe kleur aanneemt. Op zondag 31 maart komt de zon op om 07:17 uur.

We wandelen in alle vroegte in stilte vanaf de parkeerplaats Uilenvangerweg in Bergen langs de bosrand naar Bergen aan Zee en over het strand richting De Kerf. De Kerf is een inham in de Schoorlse Duinen bij Schoorl aan Zee, tussen Bergen aan Zee en Schoorl aan Zee in de gemeente Bergen.

 

​Boven op de hoogste duintop aangekomen zien we de zon ( bij helder weer) opkomen vanuit het oosten. Op het strand doen we een aantal zonnegroet yogaoefeningen en een aantal ademhalingsoefeningen en nemen een verfrissende zeeduik om vervolgens weer terug te wandelen via het prachtige duin- en bosgebied. Inclusief gezond fruitontbijt na afloop. Vergeet niet om regenkleding mee te nemen in jouw rugzak!

Wil je ook eens zo'n magische ochtend beleven met Faasse Fit? Meld je dan aan via het contactformulier als je op de hoogte gehouden wil worden.

Vroege vogel wandeling

  • Zondag 31 oktober 2024 vertrek om 05:45 uur.

  • Startlocatie parkeerplaats Uilenvangersweg bij De Schaapskooi in Bergen 

  • Afstand 12 km 

  • Kosten €25,00 inclusief Paasontbijtje

  • PWN toegangskaartje vereist

bottom of page