top of page

Persoonlijke hardlooptrainingen

Loop je al hard maar wil je jouw looptechniek verbeteren zodat je minder risico op blessures hebt? Of wil je tips zodat je je ademhaling beter onder controle kunt krijgen tijdens het hardlopen?  

Lijkt het je leuk om hardlooptraining van Faasse Fit te krijgen waarbij er ook gebruik gemaakt wordt van yoga- en Pilatesoefeningen en je werkt aan jouw rompstabiliteit zodat je  sterker wordt en het hardlopen makkelijker gaat?

 

"Je staat op je voeten maar je loopt met je romp!" Dit is één van de uitgangspunten waar Faasse Fit mee werkt.

Faasse Fit -0929.jpg

Er zijn allerlei hardloopapps beschikbaar die je helpen om met een opbouwschema hard te lopen. Alleen het nadeel van zo’n app is dat deze niet ziet hoe je bezig bent en of je op een goede en verantwoorde manier je lijf aan het belasten bent.

Dan is hardlopen onder begeleiding van een deskundige hardlooptrainer een goed idee. Ik kan een loopanalyse van je maken. En door gebruik te maken van loopscholingsoefeningen leer ik je de juiste technieken om zo efficiënt mogelijk te leren hardlopen zodat het je minder inspanning en kracht kost.

Heb je enige hardloopervaring en kamp je met blessures? Er zijn allerlei factoren die de oorzaak hiervan kunnen zijn. Ieder lijf zit immers anders in elkaar. Het zou ook kunnen dat het ligt aan jouw looptechniek of verkeerd schoeisel. Samen kijken we naar hoe en of het wellicht anders kan zodat je meer met souplesse kunt lopen wat minder belastend is voor jouw lichaam. Of misschien heb je vragen over de ademhaling of wil je iets meer weten over de oefeningen die je voor én na het hardlopen kunt doen?

  • Locatie en tijdstip in overleg

  • Losse les, 75 minuten persoonlijke hardlooptraining inclusief loopanalyse en looptechniek. Kosten: €55,00

  • Vier keer persoonlijke hardlooptraining. Kosten €180,00

  • Tienrittenkaart persoonlijke hardlooptraining. Kosten: €399,00

  • Je kunt ook kiezen voor een privéles samen met iemand anders zodat je de kosten onderling kunt verdelen.

  • Neem contact met mij op voor de mogelijkheden!

  • Aanmelding via contactformulier van Faasse Fit.

bottom of page