Suzanne-2715.jpg

Stoelyoga

Stoelyoga is een rustige bewegingsvorm en daardoor voor iedereen haalbaar ongeacht leeftijd, omvang en conditie. Stoelyoga is zeer geschikt als een 'tussendoortje' voor thuiswerkers en iedereen die bijvoorbeeld door een (tijdelijke) fysieke beperking niet in staat is om op een yogamatje oefeningen te doen.

De houdingen uit de yoga zijn bij stoelyoga in principe hetzelfde en zorgen ervoor dat spieren en gewrichten soepeler worden. Fysieke en mentale spanning wordt losgelaten en de concentratie, motoriek en souplesse verbeteren.

Locaties:

  • Libra Yoga Heerhugowaard op donderdag 13:00 uur tot 14:00 uur. Op dit moment zijn de groepslessen  in verband met de lockdown uitgesteld.

  • Gezondheidscentrum De Vroonen in Sint-Pancras op maandag 11:00 uur tot 12:00 uur. Op dit moment zijn de groepslessen in verband met de lockdown uitgesteld.

  • Aanmelding via het contactformulier van Faasse Fit

Behoefte aan een effectieve workout gedurende het thuiswerken?

  • De huidige lockdown laat één gast per dag toe thuis. Boek een Stoelyogales bij jou thuis mét alle gezinsleden.

  • Neem contact met mij op!

Stoelyoga voor bedrijven

Stoelyoga geeft de werknemers de nodige ontspanning waardoor ziekteverzuim kan verminderen. Vooral mensen met een zittend beroep  en mensen met een (zwaar) fysiek beroep kampen veelal met rug- en nekklachten. Gezamenlijk stoelyoga beoefenen bevordert ook de werksfeer wat de arbeidsproductiviteit kan verhogen. Er is niet veel nodig om aan stoelyoga te doen. Men hoeft zich niet om te kleden, de schoenen mogen aanblijven. Er is alleen een stoel nodig.

In company:

Neem contact met mij op voor de mogelijkheden binnen uw bedrijf en voor de tarieven.